Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


60 dollárt takaríthat meg az Xbox One S csomagban, amelyhez a "Minecraft" tartozik, és egy tetszőleges játékot

2019.03.22

fordította: Google Fordító. Eredi ujság : Link adó miatt eltüntetve.

Mi a lényege egy vadonatúj játékkonzol megvásárlásának anélkül, hogy játékokat kellene játszani? 

 

Véleményünk szerint a konzolkötegek az út az útra - és a legjobb bumm a bakodra. Gyakran a játékkonzol-kötegek a piac egyik legmelegebb címével együtt jönnek, így mindig jó ötlet, hogy érdeklődjenek ezekre az ajánlatokra. Valójában egy igazán nagy csomagot találtunk Önnek. 

 

Linkadó miatt eltüntetve.  (Ez az Xbox s nagyszerű kiindulópont azoknak, akik csak beugrottak, és a kultusz-kedvenc Minecraft , valamint az Ön által választott bónuszjáték (a Walmart által jelenleg kínált három közül) jön. Egy link adó miatt eltüntetve. (összesen $ 248.89 és 60 $ megtakarítást) , akkor valóban kap pénzt érhet ez a készlet.  

Jön egy komoly 1TB tárolóval 

Xbox one s támogatja a játékokat és a szórakoztató műsorokat a dicsőséges 4K felbontásban és a HDR-ben. A jelenlegi és az utolsó generációs 1300 játékot felfelé mutató könyvtár segítségével soha nem fog elfogyni a rendszeren lejátszandó dolgok. Nemcsak az egyik legjobb konzolot kapod a piacon, de lehetőséged van arra is, hogy megtapasztalhassa a mai nap legnépszerűbb játékcímeit. 

 

Az alapcsomag része a Minecraft , egy kultusz-kedvenc homokozó játék, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármit építsenek, amit az elméjük 3D-s blokkokkal hozhat létre egy eljárási úton előállított világban. Minecrafton kívül azok, akik megvásárolják a csomagot, három címből álló listából is kiválasztanak egy bónusz játékot: Link adó miatt eltüntetve. ( Tom Clany) Link adó miatt eltüntetve. (The Divison 2) , Link adó miatt eltüntetve. (Himnusz) vagy Link adó miatt eltüntetve. (Kingdom Hearts 3.)

A 2. osztály látja, hogy visszavesz egy post-apokaliptikus Washington DC-t a sérült hatalmaktól, Anthem pedig a nagy teljesítményű szabadúszók és a Javelin exosuits cipőjébe helyezi a játékosokat, hogy egyensúlyt teremtsen a különböző fenyegetések világával, és a Kingdom Hearts A 3-as játékos egy izgalmas Disney-témájú kalandot vesz fel a kultusz-klasszikus sorozat hosszú, várt harmadik részletében. 

tt rengeteg változatosság van mindenféle játékos számára - a választás teljesen a tiéd. 

Nézze meg az Xbox One S 1TB Minecraft Bundle-t a bónuszjáték választásával Link adó miatt eltüntetve ( 60 $ a walmartnál).   

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.